II Trobada de Danses Infantils i Juvenils

Una vegada feta la II Trobada de Danses Infantils, sols en queda dir que per a nosaltres ha sigut tot un èxit. Els dos pobles convidats ens han felicitat de la bona organització i de lo bé que s'ho van passar. 
Tots junts vam gaudir d'una vesprada diferent, plena de festa, música i ball tradicional. 

En primer lloc va actuar el grup el Cremaller, i ens va ballar “la jotilla de Vinarós” “la jota de Cofrents” “la mazurca” “la Jota d'Altura” i “l'angila de Figueroles”

Desprès li va tocar el torn al “Grup de Danses de la Vall D'Alba” que ens va ballar “la jota dels quintos de Moixet” “el bolero pla de la Llosa de Ranes” “La xixarra de Biar” “El fandango d'Aiora” “El copeo d'Ontinyent”

I en acabar els pobles convidats ens va tocar a nosaltres, als nostres grups, l'infantil i el juvenil, cada grup va ballar uns balls de les nostres estimades Danses i Ball Pla, i per finalitzar van ballar la cadena conjuntament, cal dir que no és gens fàcil ballar-la junts i acabar-la tots a una, ja que els dos grups no tenien el mateix nombre de components, però els va eixir a la perfecció , ELS DONEM A TOTS L'ENOHABONA crec que ha sigut de les millors actuacions que han fet.

Per finalitzar l'acte vam obsequiar a cada grup, amb un diploma d'agraïment per la seua col·laboració i participació.

I com no podia faltar en un acte així, ens vam reunir tots a les escaletes per fer una macro foto, la foto per al record, i després ens vam anar a la Fonda a per el berenaret, tots havien fet fam i sed.

ENHORABONA A TOTS MÚSICS I BALLADORS

Ací teniu algunes fotos per al recordEl proper diumenge 7 d’octubre, farem la II Trobada de Danses Infantil al nostre poble. Com ja vam fer l’any passat, tots els grups participants ens reunirem a les 17h davant de la Casa de la Cultura i des d’allí farem un xicotet passacarrer fins a la plaça d’Espanya, on tindrà lloc l’actuació. Enguany ens acompanyaran els grups de danses infantils-juvenils de Benicàssim i de Vall d’Alba.

Esperem que tots puguem gaudir d’una bona vesprada de música i balls tradicionals.

Us esperem!

No hay comentarios:

Publicar un comentario