ACTUACIÓ DEL DIA DE LA MARE DE DEU DE L'ASSUMPCIÓ

Com cada any i per mantindre les tradicions, el Grup de Danses ha ballat el dia de la nostra patrona, la Mare de Deu de l'Assumpció, a la plaça Espanya en acabar la processó en honor a la Verge. Per a nosaltres és la nostra gran actuació, la nostra actuació estel·lar, ballar les nostres estimades danses, passadetes del ball pla i jotetes, ens ompli de satisfacció.

Com cada any assagem per al nostre gran dia, ho fem els músics i ho fem els balladors, tots junts fem un gran equip, des d'ací vull agrair a tots ells, la seua dedicació i en certa manera l'esforç que cadascú fa per a poder estar, any rere any, i poder mantenir viu el nostre grup, difondre el nostre ball i representar al nostre poble allí on anem.

Este any s'han incorporat al Grup dos músics i tres balladores, Diego Centelles com a dolçainer i Marc Puerta de tabaleter i, Evelyn Miralles, Rosa Salcedo i Sonia Albella com a balladores, BENVINGUTS A TOTS i animem a eixos xics balladors que pot haver per eixe poble a que s'animem a ballar, ja que com podeu vore el Grup té una carència important de balladors.

ENHORABONA a tots músics i balladors.




No hay comentarios:

Publicar un comentario