III TROBADA DE DANSES INFANTILS I JUVENILS A LES COVESEl passat diumenge 6 d'octubre el Grup de Danses i Ball Pla de les Coves va organitzar la III Trobada de Danses Infantils i Juvenils.

Vam eixir tots junts des de la Casa la Cultura desfilant cap a la Plaça Espanya, tres xiquets del grup infantil eren els portadors dels cartells que anaven al cap d'avant de cada poble convidat.

Els pobles convidats van ser “El Grup Dansaires de Calig”, “el Grup La Lliura de Torreblanca” i l'associació Cultural de la Torre Encomenech”, estos grups junt als nostres el Grup Infantil Mitja i el Juvenil, van aconseguir fer una vesprada diferent de festa i ball.

Va ser una vesprada de “ball pla”, ja que tots el pobles van lluir el seu folklore, Calig va interpretar la dansa de Sant Vicent i la jota dels xiquets; Torreblanca va fer una demostració de jotetes i passadetes del ball de plaça i va ballar la jotilla de Vinarós i la jota d'Alfar; el Grup de xiquets de la Torre Endomenech van fer el seu debut, Carmen Barreda ha estat al front del grupet i, cal dir que ho van fer molt bé, com si portaren ja molts anys ballant.

Nosaltres no cal dir-lo, van estar espectaculars, els dos grups ho van fer molt bé, i quan ballen tots junts, com que són tanta gent, FAN UN PAM DE GOIG. Nosaltres van dedicar la nostra actuació a la nostra estimada i component del grup Rebeca Barreda, per a donar-li ànims i enviar-li besets, ja que este any no ha pogut estar entre nosaltres col·laborant i ajudant com tots estos anys ho ha fet.

Com sempre en acabar de ballar se va obsequiar a cadascú dels grups amb un diploma d'agraïment per la seua participació, ens van fer la foto conjunta per al record i, ens vam anar a la Fonda que teníem el brenadet preparat per a tots, que ja tots tenien fam i set.

En resum, no es pot demanar més, va fer bon temps, que no ho teníem molt clar, ja que les prediccions meteorològiques donaven aigua; hi va haver molta afluència de gent, no tendria sentit organitzar activitats així sense espectadors; tots els pobles van lluir els seus balls i ho van fer molt bé, aconseguint una molt bona vesprada de ball.

Per finalitzar cal agrair molt sincerament a tots els organitzadors i col·laboradors que han fet possible fer esta III Trobada de Danses, i que esperem poder donar-li continuïtat el proper any.

ENHORABONA I MOLTES GRÀCIES A TOTS


                                             Video de José Antonio Albella


No hay comentarios:

Publicar un comentario