ACTUACIÓ A SANTA MAGDALENA

El passat dissabte 18 d'octubre el Grup de Danses Juvenil i el Mitja de les Coves van representar al nostre poble en la II Trobada que el “Grup de Danses Magdaleneres” de Santa Magdalena va organitzat.

Va ser una Trobada que va reunir a molt grups dels pobles dels voltants, entre ells estaven convidats el poble de Vinaròs, Càlig, Benicarló, Torreblanca, Oropesa, Torre d'Endomench, el poble amfitrió de Sta. Magdalena i natros les Coves.

L'acte va començar a les 17:30h a la plaça de l'església amb la concentració de tots els grups, per a continuar amb un passacarrer fins la plaça Espanya on va tindre lloc l'acte.

L'actuació va començar a les 18:00h i es va ballar damunt d'un escenari, l'ordre d'actuació tenia que ser alfabètic, però es va modificar una miqueta ja que el grup de Vinarós tenia que anar-se'n abans

Al finalitzar les actuacions de tots els grups, ens van convidar a un brenadet i a més hi tenien preparats dos botis-botis per a que els participants de tots els grups acabaren de cremar les energies que encara els quedaven.

Com sempre els nostres balladors i balladores ho van fer molt be, cal agrair als pares, aguelos,.. la faenada que tenen en dur-los, vestir-los,... i als balladors-res la seua participació en este acte.

ENHORABONA A TOTS

No hay comentarios:

Publicar un comentario