Actuació a Tirig


El passat diumenge 3 de maig el poble de Tirig ens va convidar a participar en la celebració del 150é aniversari del naixement del il·lustre tirijà Gabriel Puig Roda, pintor costumbrista que va nàixer a Tirig l'any 1865 i que després de formar-se, i viure una part de la seua vida en Italia va tornar a Espanya i es va establir a Vinaroz, lloc on va morir l'any 1919.

Per a commemorar esta celebració el poble de Tirig va organitzar el cap de setmana diferents activitats entre elles la mostra folklòrica del diumenge de matí que va reunir al Grup de Danses de Sant Mateu, al Grup de Xert, al de Tirig i al nostre, el Grup de les Coves.

Nosaltres vam ser el primer Grup en actuar, ja que l'ordre d'eixida va ser alfabètic, i com és l'habitual en estos casos, el poble amfitrió va ballar l'últim, tots els pobles ho van fer molt bé, però cal destacar al poble de Tirig, que va ballar el ball de plaça al voltant dels músics, amb música de banda, va ser un Grup nombrós pel que toca a xics, tot eren parelles de xic i xica fins i tot els més xicotes, no cal dir-ho que van lluir d'allò més.

Nosaltres com era d'esperar vam fer una gran actuació i vam representar al nostre poble amb les nostres Danses i en passadetes del Ball Pla.

El meu agraïment i la meua enhorabona a tots els que van poder anar, músics i balladors, especialment als músics ja que n'eren pocs i van tindre que fer un doble esforç.No hay comentarios:

Publicar un comentario