III TROBADA DE DANSES DEL MAESTRAT A BENICARLÓ

El dissabte 21 de setembre el Grup de danses adult ha anat a ballar i representar al nostre poble en la III Trobada de Danses del Maestrat, que anualment se celebra cada any a un poble.


Este any ha tingut lloc a Benicarló i ha reunit a un total de vint pobles del nostre Maestrat i pobles veïns.



Ha sigut una Trobada molt ben organitzada, que ha reunit més de 450 persones, ha estat organitzada per la Coordinadora d'Entitats del Maestrat i per Grup de música i danses "La Sotà" de Benicarló. Ha estat patrocinada per la Fundació Caixa Benicarló, la Diputació de Castelló i l'Ajuntament de Benicarló.



S'ha fet un passacarrer pels carrers del centre històric de Benicarló, i s'ha ballat davant de les Autoritats, Regines, Dames i regidors convidats dels pobles representats.



Els Grups hem actuat alfabèticament seguint el nom del poble, així que l'ordre que s'ha seguit ha sigut el següent: Albocàsser, Alcalà de Xivert, Càlig, Canet lo Roig, Catí, Cervera, Les Coves de Vinromà, La Jana, Peñíscola, Rosell, Santa Magdalena, La Torre en Doménech, Tírig, Traiguera, Vilanova d'Alcolea, Vilar de Canes, Vinarós Vistabella del Maestrat i Xert.


Acabada l'actuació se'ns ha convidat a un bon berenar i després qui encara li quedaven ganes de ballar hi havia Bureo per a tots, amb la rondalla de Vilar de Canes, rondalla que toquen dos covarxins, José Vicente dels Mas d'Albert i Joaquin Bellmunt.

L'any que ve se li donarà continuiïtat a la IV Trobada de Danses del Maestrat que tindrà lloc a Alcalà de Xivert







No hay comentarios:

Publicar un comentario