IV TROBADA DE DANSES DEL MAESTRAT A ALCALÀ DE XIVERT

El 22 d’octubre el Grup de Danses Adult vam anar a ballar a Alcalà de Xivert, per mostrar les nostres Danses i representar al nostre poble de les Coves. Aquesta Trobada va reunir 12 Grups de danses i van estar representats 15 municipis.

Es va ballar pels carrers del centre històric del poble en sis punts de ball, sent un d’ells davant l’església on es va ballar damunt d’un escenari amb la presència de les autoritats locals, així com del representant de la Coordinadora d’Entitats del Maestrat Josep Meseguer Carbó.

Els grups que van participar van ser procedents d’Albocàsser, Atzeneta del Maestrat, Benafigos, Benicarló, Càlig, La Jana, Peñíscola, Santa Magdalena de Polpis, la Torre d’En Domènec, Vinaròs, Vistabella del Maestrat, Xodos, Xert, el poble amfitrió d’Alcalà de Xivert i nosaltres el poble de les Coves de Vinromà.

Acabades les actuacions, el Grup lo Cirilo d’Alcalà ens va obsequiar amb un detall a tots els grups participants i després ens van convidar a un bon berenar, i per si hi havia algú que encara li quedés ganes de ballar van fer un xicotet bureo amb música gravada.

Tot l’acte va estar molt bé i tots els que van participar ens ho vam passar d’allò més bé.

Cal dir que la Trobada següent, que serà la cinquena, tindrà lloc l’any que ve a la Torre d’En Domènec.















No hay comentarios:

Publicar un comentario