ACTUACIÓ AL CENTRO DE DIA

 El dimarts 1 d'agost els balladors-res components del Grup Juvenil Menut i el Juvenil Gran, han anat a ballar al Centre de Dia "Germans Folch i Traver", ha sigut una satisfacció per a tots poder tornar a ballar després que fa uns anys, pel tema Covid, no havíem pogut anar, fins que no s'ha tornat a la normalitat i ha sigut segur no hem anat a ballar.


Entre els dos Grups s'ha fet una bonica actuació, i els usuaris del Centre han gaudit dels nostres balls, passant una vesprada distreta i diferent. 

El punt d'encontre va ser la Font del Plorón, tots amb la samarreta del Grup i juntament amb els dolçainers i tabaleters, van fer una cercavila fins al Centre de Dia, on es va ballar. El Grup Juvenil menut va ballar la Dansa curta, el Palets, el Pevet i la Cadena i Dansa; el Grup Juvenil Gran va ballar, les Mamelles, les Voltes, el Tiroriro i les Quatre Cares. Finalitzada l'actuació, es va tocar algunes peces del Ball Pla, i els usuaris i treballadores del Centre que es van animar, van poder ballar-lo junt amb els nostres balladors.

Finalitzada l'actuació, ens van convidar a tots els participants a un refresc i un gelat, cosa que els balladors agraeixen. Esperem l'any que ve que tot vaja bé i que puguem tornar.

Ací teniu algunes de les fotos i videos d'aquesta actuació


















No hay comentarios:

Publicar un comentario