V TROBADA DE DANSES DEL MAESTRA A LA TORRE D'EN DOMÉNEC

 ACTUACIÓ DEL GRUP DE DANSES A LA TORRE D’EN DOMENECH

El dia 14 d’octubre el Grup de Danses juntament amb els dolçainers i tabaleters, van participar en la "V Trobada de Danses del Maestrat". Aquest any ha tingut lloc a la Torre d’En Doménec, poble que ens va fer una gran acollida. Tots els Grups que van participar van mostrar els seus corresponents balls tradicionals, ballant pels carrers de la Torre en un recorregut circular.

Els pobles que van participar van ser: Albocàsser, Atzeneta, Benafigos, Benicarló, Càlig, Canet lo Roig, Les Coves de Vinromà, La Jana, Rossell, Santa Magdalena de Polpís, La Torre d’En Domenech, Vilanova d’Alcolea, Vinarós, Vistabella i Xodos.

Després de ballar ens van reunir tots els Grups a la plaça, per ballar tots junts una passadeta del ball de la Torre, després ens van obsequiar a cada Grup amb un corbatí per a l’estàndard.

Acabat aquest Acte ens van convidar a un bon berenar.

El Grup de Danses ha participat en totes les edicions que anualment s'ha celebrat aquesta Trobada i que cada any té lloc a un poble veí. L'any que ve, el 2024 tindrà lloc a Adzaneta que juntament amb Benafigos, Vistabella i Xodos organitzaran la VI Trobada de Danses del Maestrat. Esperem el proper any poder retrobar-nos en aquesta cita anual.









No hay comentarios:

Publicar un comentario