ACTUACIÓ DEL GRUP JUVENIL AL CENTRO DE DIA


El passat 11 d'agost com ja be sent una tradició, el Grup Juvenil abans de començar les festes, vam anar a ballar al Centro de Dia. Este any com que ens hem fet una camiseta amb el logo del grup, vam decidir de posar-nos-la i així anar tots conjuntats, la veritat, es que fèiem un pam de goig.

Els usuaris del Centro se ho passen be en la nostra presència, i per a nosaltres és un plaer poder formar part de les moltes activitats que se realitzen al Centro, i poder compartir un ratet en ells per fer-los una vesprada diferent.

Este any en acabar la nostra actuació, vam fer rogle amb els músics al mig, per fer dos passadetes del ball pla rodat, convidant als usuaris del Centro a participar en el ball, qui va tindre ganes i possibilitat va poder gaudir de ballar.

Acabada l'actuació, ens han fet entrega un Diploma de Reconeixement en agraïment per la nostra col.laboració desinteressada al Centro de Dia Germans Folch i Traver, entregant-nos un Diploma per al Grup de Danses i l'altre per als Dolçainers i Tabaleters.

I com ja ens tenen mal acostumats, ens van convidar a refresc i a un polo per a cadascú.

Des d'ací volem agrair la bona acollida que tenim i esperem poder tornar molt anys més.


MES FOTOS DE L'ACTUACIÓ

No hay comentarios:

Publicar un comentario