ACTUACIÓNS FESTES D'AGOST 2017

  DIA DE LA CORONACIÓ DE
 LES REGINES I DAMES


ELS NOSTRES DOLÇAINERS I TABALETERS
EL DIA 15 D'AGOST


FOTO DE GRUP
DEL DIA DE LA MARE DE DEU DE L'ASSUMPCIÓ


DIA DE SANT ROC
ACTUACIÓ DEL GRUP JUVENIL I DEL INFANTIL


NIT DEL BALL PLA EN CAMISETA
dia de les paellesMES FOTOS DE L' ACTUACIO DEL DIA LA MARE DE DEU

MES FOTOS DE L'ACTUACIO DEL DIA SANT ROC

NIT DEL BALL PLA EN CAMISETA, día de les paellesHistorical Street Dance from Javier Ortiz Alcamí on Vimeo.

Com tos els anys i seguint la tradició el Grup de Danses juntament amb els Dolçainers i Tabaleters, hem ballat, el dia de la nostra patrona, La Mare de Deu de l'Assumpció i el dia del nostre patró Sant Roc.

Es per a nosaltres una satisfacció, ballar el nostre estimat ball, i poder donar-li continuïtat a esta tradició, any d'arrere any. Comptem amb uns Grups dels quals ens sentim orgullosos.

Com Associació que som i que representem al Grup de Danses, per a la Trobada de Balls Plans que este any va tindre lloc a Castelló, ens vam fer una camiseta amb el logo del Grup. Per amortitzar un poc més les camisetes i en certa manera promocionar el Grup, es va pensar que una nit de festes es podria ballar el Ball Pla amb la camiseta. Així que dit i fet el dia de les paelles, que ens tocava la barra de festes, vam quedar d'acudir grans i menuts en la camiseta per ballar el Ball Pla a la plaça Cervantes, ens ho vam passar molt bé i van fer un pam de goig. En acabar de ballar, per refrescar un poc, i seguir la tradició en la que el xic convidava a la xica en acabar el ball, es va convidar a Aigua de València per als adults i a un polo per als xiquets, en agraïment per la seua participació.


Gràcies a tots per la vostra participació en estes festes d'agost

No hay comentarios:

Publicar un comentario